Gott Nytt År!!!

december 31, 2009 | Kommentarer inaktiverade för Gott Nytt År!!!

Vill passa på att önska dig ett riktigt Gott Nytt År, med många, stora, starka och vackra eller små men spännande fiskar, såsom den som Tim kollar in på bilden:-)
Isfisket har nu dragit igång i och med att isarna nu bär på många bra ställen. Jag, min yngsta son Elias och min kollega Tomas var ute i förrgår och ismetade, och landade då fyra gäddor med topp på kring 3,5kg, och så tappade vi en betydligt större fisk. Under eftermiddagen fick vi dessutom sällskap av min vän Micke och hans äldsta son Tim, som nyfiket kollade in vad som kom upp ur hålen. Nästa fisketur blir i helgen, Rapport följer. Jag kommer även så snart jag hinner med att lägga upp lite mer information om guidat isfiske.
Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind