Idag är min flagga på halv stång

januari 12, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Idag är min flagga på halv stång

Det är med stor sorg, tungt hjärta och med tårarna i ögonen som jag skriver dessa rader. Min gode vän Birgir, ”Biggi” har efter ett antal månaders sjukdom lämnat oss. Birgir var vår isländske distributör när jag jobbade i redskapsbranschen, han drev Reykjaviks trevligaste sportfiskebutik och han var en duktig fiskare och en älskad far, sambo och vän. Och han var min mycket gode vän. Jag kommer att sakna honom. Mycket och ofta. Våra kvällar vid öringån, dagarna i laxälven och på rödingsjöarna, promenaderna på tundran och barrundorna i Reykjavik eller när vi sågs i samband med sportfiskemässor runt om i världen. Takk vinur minn, fyrir dann tima sem eg fekk ad deila med der.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind