Mickes nya don testade

januari 18, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Mickes nya don testade


Under helgen var det dags att testa min kompis Mickes nya super-don med lysdioder. Självklart gjorde både jag, min son Elias och Mickes kompis Kenneth honom sällskap. Dagen blev i lördags och platsen blev Kyrkviken i Stora Värtan, då Micke just skaffat fiskekort för ismete för den delen. Riggningarna funkade kanon – vi tackar Pär Lundmark i Åkersberga för idén med dioderna –  men fisket var trögt. På hela dagen landade vi bara två smågäddor och missade ett par, tre fällningar. En skön dag på isen hade vi hur som helst. Mickes sambo Carro kom lite senare ut på isen och hälsade på med deras yngsta son Oskar och lite fika.
Efter en hel massa travandes mellan donen blev jag såsmåningom så smått avundsjuk på hur bra det verkade som om Oskar hade det i sin pulka. Då det annars har gått rätt bra för oss med vårt ismete den senaste tiden, bestämde Micke, Kenneth och jag oss för övrigt för att bilda ett lag på Värtan Cup i ismete lördagen den 20/2, vilket ska bli både skoj och spännande. Vi kanske ses där!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind