Efterleksfisket på gädda igång nu!

maj 24, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Efterleksfisket på gädda igång nu!

Med allt varmare vatten och stora stim av inkommande strömming har havsöringen nu blivit svårfångad igen. Istället har gäddan just lekt klart i de flesta lekvikar i innerskärgården och efterleksfisket har äntligen kommit igång på allvar.

Efterleksfisket på gädda är grymt spännande och skoj, då i princip alla gäddor, även de allra största, under en ganska kort period går ganska lätt att komma i kontakt med på tämligen grunt vatten. Så passa på att boka ditt livs gäddfiske någon dag from nu och fram till midsommar, då alltså detta fiske kommer att vara som allra bäst.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind