Välkommen till SOFs årsmöte den 8 mars 2011!

februari 8, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Välkommen till SOFs årsmöte den 8 mars 2011!

Jag vill härmed bjuda in alla som vill komma till SOFs (Sveriges Organiserade Fiskeguider) årsmöte kl 18:30 den 8 mars hos Länsstyrelsen på Kungsholmen i Stockholm. Många nya frågor kring och krav på oss som jobbar med sportfiskeguidningar och fisketurism har dykt upp, varför vi i SOF styrelse har mycket intressant att informera om.

Du kan dessutom på mötet bli medlem i SOF om du vill, och därmed få tillgång till den medlemspärm som vi tagit fram tills i år, innehållande bla en lathund som sammanfattar de krav på behörighet och utrustning som ställs på oss som jobbar som guider ute på sjön.
Maila eller ring mig gärna om du undrar över något. Annars hoppas jag vi ses om en månad!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind