Underbar dag på isen…dock utan fisk

februari 15, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Underbar dag på isen…dock utan fisk

Lördagen spenderade vi ute på isen där vi provade ismete efter gädda hemma i viken igen. Dagen var kall och klar men med en värmande sol, så det gick ingen nöd på oss.


Joel blev kvar hemma och nedbäddad i en grym förkylning, men jag och Elias knallade ned till viken och gjorde polarn Pär sällskap med ismetedonen och vår nya superpulka med spöhållare, diverse verktygshållare och specialgjorda vippor med lysdioder i:-) Pär tog en fet gäddhona på dryga åtta kg i veckan, så vi var taggade när vi kom ner. Fisken uteblev dock. Klart och kallt väder mitt i vintern brukar inte vara så bra på gädda tycker jag, och så var det i lördags också. Men dagen var kanonskön ändå. Kompisarna Mimmi, Holewa och Ragnar med barn tittade förbi på en fika och när dagen tog slut vid fyratiden kändes den alldeles för kort, inte en enda fällning till trots.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind