Dags att deffa ned!

mars 3, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Dags att deffa ned!

De senaste åren har för min del passerat i ett ganska lugnt och skönt tempo med bla mindre stress, färre långresor i jobbet och massor av god mat och dryck. Härligt! Men också lite farligt om den goda maten är mindre nyttig och om man samtidigt inte rör på sig så mycket, vilket jag inte direkt kan påstå att jag har gjort, vilket har gjort att jag idag väger betydligt mer än vad jag borde göra.

Jag började därför för några månader sedan titta runt efter ett viktminskningsprogram som jag verkligen tror skulle fungera på mig, vilket jag äntligen hittade när en bekant banade vägen genom att under elva veckors viktminskningsprogram hos xtravaganza gå ned fantastiska 30 kg. Så, jag har nu tagit mig igenom den första veckan i mitt påbörjade program, där målet är satt till just minus 30kg på elva veckor. Vecka ett har varit helt ok. Har fått kämpa en hel del med hungern, men efterhand har kroppen börjat vänja sig med mindre intag och xtravaganzas soppor/måltidsersättning har fungerat bra. Psylliumfröna och omega3 tabletterna har även gjort sitt till. I tisdags kväll var jag och kontrollvägde mig och under de första åtta dagarna hade jag tappat åtta kilo. Kanon:-) Bara att köra vidare!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind