Min nya Eagle äntligen hemma!

mars 10, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Min nya Eagle äntligen hemma!

Äntligen har jag fått hem min nya båt, Silver Eaglen ”Aquila”! Nu blir det snart fiska av så det heter duga!

Ja, äntligen är min nya båt ”Aquila” klar för sjön och hemma väntande på islossningen. ”Aquila” är en sprillans Silver Eagle 630CC med en Suzuki 150hk fyrtaktare som huvudmotor, en Suzuki 6hk fyrtaktare som hjälpmotor och med absolut senaste GPS och VHF teknologi från Garmin installerad. Killarna på Skanstull Marin har som alltid gjort ett kanonjobb. Känns bra!
I övrigt har veckorna med dieten gått bra. xtravaganzas måltidsersättning fungerar som den ska och kilona rasar. Kanonskönt! Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind