Havsöringshelg med kompisarna?

mars 14, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Havsöringshelg med kompisarna?

Tre dagars guidat havsöringsfiske, boende i ljuvligt hus på strandtomt mitt i havsöringseldoradot, med god mat och dryck och vedbastu på kvällen. Kan det bli bättre?
xxx


Jag kan nu tillsammans med World of Islands erbjuda en specialkomponerad havsöringshelg för fyra personer, med havsöringsfiske på de bästa platserna i skärgården och under den bästa tiden nu i vår, med mig som guide och med ett fantastiskt charmigt boende i ett ljuvligt hus med egen strandtomt, brygga och vedbastu ute på nordvästra Ljusterö, bara några få minuters båtfärd från de bästa öringstråken. Priset är 5 400 kr per person inkl moms, och då ingår eventuell upphämtning och avlämning i Vaxholm eller Österskär, guidat fiske fredag t.o.m. söndag med mig som guide, boende i underbart charmigt hus mitt i den idylliska fiskebyn Laggarsvik ute på nordvästra Ljusterö, vedbastu, handdukar, sängkläder och städning. Maila eller ring mig om ni är intresserade! Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind