Häng med mig till mina favoritfjällvatten i sommar!

mars 28, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Häng med mig till mina favoritfjällvatten i sommar!

Tillsammans med Icehotel i Jukkasjärvi, Sveriges i särklass bästa arrangör av äventyr till fjälls, arrangerar jag för tredje sommaren i rad fyra superexklusiva fjällfiskeresor, vilka jag naturligtvis själv är med på i form av sällskap, guide och instruktör.

2011 års resor, som går till Lainio, Kaitum, Rautas och Torne älv, saknar motstycke i branschen. Den fantastiska servicen du får som gäst, helikopter- och/eller sjöflygsfärderna över fjällen, de bekväma tältcamperna och stugorna som vi bor i, den underbara maten som vår guide lagar till oss i form av härliga frukostar, mastiga luncher och supergoda trerättersmiddagar och inte minst de olika vattendragens näst intill makalösa fiske på ädla arter ger alltihop tillsammans en totalupplevelse som helt enkelt är oslagbar i fjällfiskesammanhang.

Du kan läsa mer om resorna i årets broschyr. Notera att antalet platser är begränsat till max sex personer per resa och att först till kvarn gäller.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind