Två öringar idag

april 22, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Två öringar idag

Idag tog jag och Elias en eftermiddagstur med Tobbe, Nicke och Nalle, vilket resulterade i två fina öringar.


Vinden hade vänt till nordlig när vi la ut från viken vid lunchtid idag, vilket jag inte tycker brukar vara så bra. Det kanske inte är avgörande från viket håll det blåser, men däremot tycker jag att fisket oftast är bättre när vinden legat från samma håll ett tag. Hur som helst så sken solen på oss från en klarblå himmel och öringarna visade sig bita även idag. Först landade jag en liten men pigg fisk på kring 1,3kg och lite senare fick Tobbe en blank och fin öring på 2,5kg. Dessa plus ett par tappade fiskar gjorde dagen för oss, varför vi valde att avsluta det hela med en middag på Richards sjökrog i Linanäs på Ljusterö. Härligt! För dom som fick äta vill säga…själv går jag på diet i ytterligare sex dagar…


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind