Både bra öringfiske och gäddfiske nu

maj 2, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Både bra öringfiske och gäddfiske nu

När solen tittar fram och värmer vaknar både öring och gädda ur vinterdvalan.


Igår var vi ute i södra Furusunds skärgård och fiskade lite gädda med Johan och hans två söner samt Johans vänner och tillika kunder från Polen, och trots ihärdig nordanvind och låg temperatur i både luft och vatten var gäddorna på hugget när solen emellanåt tittade fram. Huggen var ordentliga och tveklösa och fiskarna urlekta men redan redigt uppätna. Totalt blev det elva landade fiskar som alla fick gå tillbaka, plus fem, sex stycken tappade. Största fisken vägde dryga fem kg och var minst sagt välgödd. Kul!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind