Tredjeplats på Sandhamnsöringen i lördags

maj 11, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Tredjeplats på Sandhamnsöringen i lördags

Vårens trevligaste fisketävling, Sandhamnsöringen, gick av stapeln i lördags, då vi slutade på en tredjeplats.


Tävlingen, som arrangeras av min kompis och samarbetspartner Fredrik Sjöblom/Sandhamnsguiderna i samarbete med bla Seglarhotellet på Sandhamn, är ordnad så att tävlingsavgiften går oavkortat till utsättningar av havsöring i Stockholms skärgård. Efter invägning och prisutdelning stannar de flesta av deltagarna kvar på gemensam middag och fest natten lång, vilket brukar vara en oerhört trevlig historia. Likaså i år. Lördagens väder var kanonfint och fisket rätt svårt pga relativt svaga vindar. Totalt kom dock tre blanka öringar på kring 2kg upp, plus en rad mindre fiskar under tävlingens minimimått 52cm samt en massa tappade. Vi i vårt lag (Jonas Hävrén, Jonas Holewa, Pär Lundmark och jag) fick två öringar som vår lagkamrat Jonas Hävrén landade. Den ena var dock inte invägningsbar, men den andra höll måttet, vilket gav oss en ärofylld tredjeplats på tävlingen. Än en gång ett stort tack till Fredrik och Seglarhotellet plus alla sponsrorer till prisbordet! Vi ser redan fram emot nästa race!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind