Svårt att hinna med nu

maj 22, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Svårt att hinna med nu

Ja, nu är det full fart på guidningar och tv-inspelningar av nya serien som kommer i sändning i höst. Himla kul, men emellanåt lite svårt att hinna med.


Dagarna fylls nu av guidat gädd- och havsöringsfiske varvat med tv-inspelningar. Fisket har övervägande varit bra, med några få tröga dagar, som det fantastiska vädret dock har räddat. Så, sol, fisk och nöjda och glada kunder gör alltså min vår. Den enda nackdelen är väl att jag har lite svårt att hinna med att skriva här och att jag inte hinner spendera så mycket tid med mina grabbar som jag skulle vilja nu under den mest hektiska delen av våren. Det blir dock mer igen när sommaren kommer, så häng i killar!

I övrigt är det härligt att äta igen. Försöker hålla mig till nyttig mat och en del träning, och det verkar fungera. Har bara gått upp några få kilo efter dieten, vilka har bestått av vatten och muskler, och inget fett. Känns bra! Emily, min hälsocoach på xtravaganza, är dessutom kanon och inspirerar mig att ta hand om mig lite bättre än förr. Bra Emily!

Igår var jag för övrigt på en klass-reunion från sjätte klass, vilket var en höjdare. Det var alldeles fantastiskt att träffa alla igen och jag är fortfarande fylld av känslor. Kanon!

Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind