Henriks första madame

maj 26, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Henriks första madame

Idag hade jag nöjet att få ta ut Nalle och hans kollegor Pancho och Henrik på lite gäddfiske, vilket slutade med att Henrik landade en 108cm lång och smal men stark gäddhona. Grattis Henrik!


Fisken, som för övrigt var Henriks första gädda, var urlekt och mager men bjöd ändå på en bra fight och fick naturligtvis gå tillbaka för att nästa år återigen kunna bli mor till en massa gäddyngel. Även Pancho landade några fina fiskar, men priset för dagens värsting tog ändå Nalles efterföljare på säkerligen 10-12kg. Efter ett hugg och en följning ända in till båtkanten såg vi dock inte mer av Nalles jättegädda. I morgon är en ny dag som vi får se vad den har att bjuda på. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind