Abborre, abborre och abborre!!!

september 17, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Abborre, abborre och abborre!!!

Idag tog jag och min kollega Peter Blixt ut ett glatt gäng på abborrfiske, och jag kan bara säga att vi alla njöt för fulla muggar av ytterligare en kanondag i skärgården.

Solen sken återigen från en klarblå himmel och abborrarna var ännu en gång ordentligt på hugget. Under några varma timmar mitt på dagen landade gästerna på min båt mellan 30 och 40 fina fiskar, vilka samtliga återutsattes med varlig hand. Dragen som jag tycker funkat bäst på abborre i mellan- och ytterskärgården de senaste veckorna är främst Reflex spinnare i mellanstorlek med orange-vit kropp, orange tackel och silverblank eller guld-grön sked samt neon-gröna jiggar med tiogramskalle. Naturligtvis beror dock färgval mycket på platsen i fråga. För övrigt tycker jag att löjan kom in i sina vikar ovanligt sent i år. Men bättre sent än aldrig!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind