Nu ska pärlan säljas

februari 1, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nu ska pärlan säljas

Ja, nya möjligheter har dykt upp och därför är det dags för mig att sälja min Jeep som jag tycker så mycket om.


Bilen är en mycket välvårdad svart Jeep Wrangler Unlimited (5d) Sahara 4WD 2009. Mätarställning 6300 mil. Dualtop – Hardtop med avtagbara takluckor fram o bak, oanvänd softtop cabrilolet och oanvänt reservdäcksöverdrag. Automatlåda, 4WD med hög och lågväxel, skinnklädsel, ABS bromsar, ESP-antisladdsystem, stora CD stereon med iPod/Mp3 uttag, airbag förare & passagerare, elhissar fram och bak, farthållare, yttertemperaturmätare, fjärrstyrt c-lås, fällbart baksäte, extraljus, avtagbar dragkrok, LM-fälgar 18 tum, fina allvädersdäck, servostyrning, stolvärme fram, svensksåld, full servicebok, nyservad i januari mm. Priset är 175 000 kr.
Bilen ska hitta sin nya ägare inom kort, vilket är anledningen till att jag har satt rätt pris redan från början.
Ring mig på 070-368 52 66 eller maila mig på johanbroman@telia.com om du är intresserad.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind