Välkommen till Sportfiskemässan i Kista den 23-25 mars!

mars 15, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Välkommen till Sportfiskemässan i Kista den 23-25 mars!

Den 23-25 mars kommer jag att vara på Sportfiskemässan i Kista/Stockholm tillsammans med min guide- och tv-kollega Fredrik. Välkommen att besöka oss i vår monter O:181!


På mässan kommer vi svara på frågor om vår tv-serie ”Fiske – lite djupare” och informera om våra guidningar och de resor, kurser och andra aktiviteter som vi anordnar. Vi kommer även ta emot bokningar och så kommer vi sälja vår helt nya DVD på första säsongen av ”Fiske – lite djupare” plus superfräcka t-shirts from Old Guys Rule. Allt till rabatterade mässpriser. Dessutom kommer alla som på mässan registrerar sig i vår maildatabas vara med i utlottningen av en heldags guidat fiske för tre personer. Vi ses i Kista!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind