Med kompisarna på Gotland

maj 13, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Med kompisarna på Gotland

Årets kompisresa till Gotland blev som alltid en kanonhelg fylld av gott sällskap, god mat och dryck och inte minst en massa friska och starka Gotlandsöringar.


Förra helgen drog vi, sju glada grabbar från fastlandet, till Gotland för att fiska öring och äta och dricka gott i gott sällskap. Och som alltid blev det en kanonweekend med massor av god mat och dryck och en rad fighter med kraftfulla och silverblanka Gotlandsöringar. Vi alla fick känna fisk och av totalt fjorton landade fiskar och en massa tappade fick bröderna Holewa landa sina första havsöringar, varav Abbes största var en kraftfull fisk på nästan fyra kilo. Världens bästa Gotlandsguide, Kenny från Fish Your Dream, guidade oss till öringstim var än vi hamnade, boendet på Per Jobs nyrenoverade Visby Vandrarhem var kanon och Restaurang Frihetens mat och Gin Tonic smakade som alltid super. Så, tack Per, Kenny och Gotland för ytterligare en drömweekend på en av världens vackraste och bästa havsöringsdestinationer – Gotland!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind