Strömmingsgäddorna var på hugget i kallblåsten

maj 29, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Strömmingsgäddorna var på hugget i kallblåsten

Igår var jag uppe i Furusunds skärgård igen och jagade gammelgädda med Patrik, Micke och Mattias, och fisken var på hugget.


Den senaste veckan har det varit rätt blygsamt med vind i min del av skärgården men igår blåste det upp och trots att det var rätt kalla nordliga vindar som tvingade till vita gäss på fjärdarna så var fisken på hugget. Under dagen landade killarna ett femtontal fina fiskar, varav de flesta låg på tre till fem kilo. Dagens största var Mattias långsmala fisk på knappa sju kilo som tog en blå-grön Buster Jerk på en djupkant strax intill ett strömmingsstråk. Härligt!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind