Pike Challenge i Örnsköldsvik

juni 10, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Pike Challenge i Örnsköldsvik

Efter två kanonfiskedagar i Örnsköldsviks skärgård kan jag bara konstatera att gäddfisket här uppe måste vara bland det bästa vi har längs vår långa Östersjökust.


Jag och Freddan har alltså varit uppe och filmat när vi nu i helgen har deltagit i gäddfisketävlingen Pike Challenge i Örnsköldsvik. Fisket har varit riktigt bra, med över 60 landade fiskar på två dagar bara i vår båt. Tack Janne för tipsen! Och inte blev det sämre av att vi hade en av våra främsta hockeylegender med oss ombord under den andra tävlingsdagen. Superskoj! Desssutom har vi fått ordentligt tillfälle att få testa vad vår nya tv-båt (en Quintrex 440 Hornet Pro) går för, och både jag och Freddan är mycket glada i båten, som visat sig vara både en kanonbåt att fiska ifrån och även riktigt sjöduglig, sin ringa storlek till trots. Men pricken över i’et var kanske ändå att min kompis Johan Pettersson och hans medtävlande Mari vann hela tävlingen, vilket Johan fick fira med ett ofrivilligt dopp i hamnbassängen efter prisutdelningen. Grattis Johan och Mari! Bra fiskat!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind