Jag har fått en ny kompis på strandkanten

september 4, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Jag har fått en ny kompis på strandkanten

Efter att ha slitit på min gamla 12’6″ trotjänare från amerikanska Talon (som ett tag fanns som både BROMAN och BROMANoDELL) i mer än femton år har jag nu äntligen hittat en värdig efterträdare – mitt nya Vision Cult 14’7″ #9.


Vision Cult 14’7″ #9 är ett relativt mjukt och oerhört harmoniskt spö som ändå har massor av rygg och kastar kanonbra och fightar stark fisk med det där härliga tunggunget som normalt bara lite äldre spön gör. Dessutom tycker jag att det är ett grymt snyggt spö. Kan alltså bara rekommendera det å det varmaste! Bra jobbat Vision!
Spöt på bilden är en kortare och lite lättare modell än den jag har, men i övrigt ser dom likadana ut.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind