Ikväll sänds det sista avsnittet av årets omgång av ”Fiske – lite djupare”

april 17, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Ikväll sänds det sista avsnittet av årets omgång av ”Fiske – lite djupare”

Kl 22:00 ikväll sänder TV4 Sport det åttonde och sista avsnittet i årets omgång av ”Fiske – lite djupare”. Ikväll tar vi oss en titt på vilka konsekvenser EU’s Östersjölaxförvaltningsförslag skulle kunna få i mindre samhällen längs norrlandsälvarna, vi passar på att svinga spö i Ljusne med vår kompis Andreas och så tittar vi tillbaka på några sköna stunder som vi har haft när vi gjort ”Fiske – lite djupare”. Programmet sänds i repris kl 16:30 på fredag och kl 12:00 på söndag. Ni som tycker att ”Fiske – lite djupare” är en trevlig serie som ni vill se mer av får gärna maila TV4 på po.tv4.se och berätta det för dom! Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind