Härliga dagar på Gotland

maj 4, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Härliga dagar på Gotland

Tisdag till söndag körde jag havsöringsfiske på Gotland med Andreas, Peter, My, Wiklund, Micke Georgi och Martin. Efter hand slöt även Mattias och Johan upp. Ett härligt gäng som med mycket skratt och ständiga hejarop tillsammans fiskade upp 23 granna Gotlands-havsöringar och en förrymd regnbåge, som alla utom tre återutsattes. Två av öringarna och regnbågen fick dock sätta livet till för att Restaurang Frihetens briljanta kockar skulle laga till vad som blev en av vårens absolut bästa måltider. Kanonbra fiske, underbart väder, fantastisk mat, gott sällskap och ett alltid lika bra boende på Visby Vandrarhem….ja, vad mer kan man begära..?


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind