Slutrapport från vårens Gotlandsfiske

maj 6, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Slutrapport från vårens Gotlandsfiske

Först tre dagars fiske med det kanongäng som hade anmält sig till vårens Gotlandsresa och sedan ytterligare en och en halv dags fiske med mina gamla kompisar som jag åker till Gotland med varje vår. Och det hela resulterade i totalt 51 havsöringar, en förrymd regnbåge och två ofrivilliga idar, vilket ju är riktig bra:-) På bilden nedan, vår kompis och tillika världens bästa Gotlandsguide Kenny Cronhamn från Fish Your Dream med en fin Gotlandsöring från i fredags. Jag kommer förmodligen ordna en ny Gotlandsresa till hösten och återkommer om tid och pris etc. Anmäl eventuellt intresse per mail på johanbroman@telia.com


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind