Tyska Rügen på tv i vår!

januari 9, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Tyska Rügen på tv i vår!

Det finns inte bara stora gäddor på tyska Rügen utan även riktigt feta abborrar, som den här som var nästan 50cm lång och smällfet, typ knappa 2kg. Kul!
I övrigt hade vi riktigt bra fiske när vi filmade på Rügen nu i början av veckan. Rügen är en ö utanför Tysklands nordkust, där det lever en storvuxen gäddstam som vi med hjälp av guiden Robert Balkow på Bodden Angeln testade att komma i kontakt med och resultatet efter två dagars fiske blev ett 50-tal gäddor med bra snittvikt, varav tre var över 10kg. Dessutom bodde vi superbra på Lindner Hotel och Spa som måste ha norra Tysklands bästa kök. Kanoners! Kommer på tv senare i vår, i den nya tv-serien ”Fiskedestination” som börjar sändas den 23 april i år. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind