Havsöring på Gotland 29/4-1/5 2014?

januari 30, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Havsöring på Gotland 29/4-1/5 2014?

Två lediga platser pga sena avbokningar!
Hej på er! Nu är det snart dags för vårens havsöringsfiske på Gotland, som går av stapeln den 29/4-1/5. Sist landade vi sammanlagt drygt 20 fina öringar på två en halv dags fiske, vilket vi ska försöka slå i år! Jag hoppas dessutom på att vi denna gång kan landa lite större fisk än sist – den största i fjol var på 3,1kg har jag för mig, vilket brukar vara snittvikten på fisken på Gotland på våren. Jag tar emot åtta personer totalt, som kommer att bo i fyra dubbelrum på superfräscha Visby Vandrarhem.
Pga två sena avbokningar har jag nu två platser kvar, som delar samma dubbelrum. Eftersom det är många som vill med och eftersom Gotlandsfärjorna börjar bli fullbokade under de aktuella datumen, är det först till kvarn som gäller.

Planering i stort
– Ni ordnar med egen transport Nynäshamn t/r och egen bokning av färja Nynäshamn-Visby t/r, jag rekommenderar dock samåkning i två bilar från Stockholm, som redan är bokade på färjan.
– Rekommenderade färjor är 11:30 från Nynäshamn den 29/4 samt 16:45 från Visby den 1/5, så att vi maxxar fisketiden tillsammans.
– Boende i dubbelrum på Visby Vandrarhem med självhushåll, pris 975 kr/person för två nätter, rummen är redan bokade och förskottsbetalda av mig, som ni betalar till direkt vid bokning
– Guidat fiske med mig som guide tisdag, onsdag och torsdag, vilket betalas kontant till mig när ni anländer till ön tisdagen den 29/4.
Ring mig på 070-368 52 66 eller maila mig på johanbroman@telia.com om ni vill med.
Väl mött,
Johan


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind