En välbehövlig semester

juli 31, 2014 | Kommentarer inaktiverade för En välbehövlig semester

Efter att ha stått med ett spö i handen mer eller mindre varje dag sedan tv-inspelningarna på Rügen i januari, när jag antingen guidat, spelat in tv eller fiskat rent privat, har jag nu tagit mig en välbehövlig semester från allt som har med spösvingande att göra och passar istället på att hänga med mina pojkar, sola, bada, kolla dragracing, pula lite hemma, kajka runt i skärgården, hälsa på min kära mor och mina släktingar och vänner i Norrland och grilla och ta en stänkare eller två i goda vänners lag. Fiskesuget kommer dock snabbt krypande på mig igen och den 10e augusti är det dags för en veckas fjällfiskeguidningar med min vän Roger Jakobsson och Mikko på Arctic Heli. Ska bli skoj!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind