Gott Nytt År!!!

december 31, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Gott Nytt År!!!

Så här mitt i vintern ligger mitt yrkesmässiga fiske lite på vila…inga guidningar förrän isen går och nästa tv-inspelning blir förmodligen först i mars. Istället lägger jag nu merparten av min arbetstid på att snickra ihop nästa säsong av ”Fiskedestination”, som kommer att gå i sändning på TV12 kl 17:30 lördagen den 28e februari 2015 och under tio veckor framåt. Ja, 17:30 på lördagar – äntligen en vettig sändningstid! Men lite privat fiske hinner jag såklart med…alldeles strax ska jag iväg och ta årets förmodligen första och sista isgädda med polaren Pär här nere i viken. Jag önskar er ett gott slut på 2014 och ett riktigt Gott Nytt 2015!!!Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind