Sportfiskemässan 2015

mars 23, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Sportfiskemässan 2015

Årets Sportfiskemässa, som gick av stapeln i Jönköping i helgen som var, blev en succé både organisatoriskt och besöksmässigt. Bland annat så slogs det nytt rekord i besökarantal. Så, jag vill bara kort tacka alla som jobbat med mässan och framförallt alla ni som besökte den. Härligt att få träffa en massa likasinnade och dela erfarenheter och upplevelser! Tack!! Dessutom ett stort tack till mina samarbetspartners Suzuki Marin, Borgs Motor, Comstedts, Pure Fishing, Visit Åland, Bergs Kommun, Älvräddarna och Tranås Energi mfl som jag tycker så mycket om att samarbeta med. Tack!!

 


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind