Besök från Schweiz

augusti 23, 2015 | Kommentarer inaktiverade för Besök från Schweiz

Idag hade jag nöjet att få ta ut Marc och hans kompisar från Schweiz på en dags fiske i yttre skärgården och vilken dag vi fick…i strålande solsken från en klarblå himmel med i princip ingen vind alls och med badande semesterfirare överallt, landade killarna dryga 20-talet fina gäddor och minst lika många granna abborrar. Idag, såsom dom flesta dagar i min båt, gick alla fiskar tillbaka, då grabbarna ändå hade bokat bord på Ångbåtsbryggan till kvällen. Det fantastiskt roliga höstfisket i världens vackraste skärgård har alltså kommit igång nu, så snabba på att boka din fisketur innan höstschemat hunnit bli fullt. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind