Stöld!!! Sprid gärna!!! Hittelön!!!

september 8, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Stöld!!! Sprid gärna!!! Hittelön!!!

Stöld!!! Sprid gärna!!! Hittelön!!!
Tidig morgon mellan tisdagen den 6e sep och onsdagen den 7e sep, efter att jag hade gjort i ordning min Starweld för onsdagens fiske och gått och lagt mig några timmar innan det var dags att åka, har båtens elmotor, en gps/ekolod/plotter samt en rad fiskeutrustningar stulits från båten, bla ett flugset som var mig extra kärt. Båten stod alltså på min uppfart hemma hos mig där jag bor, elmotorn var låst till båten med hänglås på båtens för och gps’n och fiskeseten var inlåsta i en låsbar lucka inne båten. Dessutom satt kapellet på över alltihop. Och jag var bara borta från båten mellan 03:30 och 09:00, då jag alltså sov.
Om någon stöter på misstänkt stöldgods som passar med bilderna, så hör av er till mig på 070-368 52 66!!
Nu utökar jag hemlarmet, minerar tomten och laddar hagelbrakaren och stackars den jävel som försöker stjäla mina grejer igen!!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind