Välj rätt försäkringsbolag för båten och guidningarna!

september 21, 2016 | Kommentarer inaktiverade för Välj rätt försäkringsbolag för båten och guidningarna!

För ett par veckor sedan hade jag påhälsning hemma på infarten, då det stals en elmotor, en gps plotter/ekolod och en del fiskegrejer från min trailerbåt. Förbaskad och en smula dämpad gjorde jag en polisanmälan och kontaktade sedan mitt försäkringsbolag, Svedea, och aldrig hade jag kunnat ana den fantastiska hjälp dom sedan gav mig. Dom har stöttat mig fullt ut så att jag har kunnat köpa tillbaka likadana grejer som stals. Deras rakt igenom otroligt trevliga bemötande och deras ovanligt snabba handläggning har gjort att jag nu är på banan 100% igen med trailerbåten. Tusen tack Svedea!! Och tack även Comstedt (som har Humminbird och MinnKota etc i Sverige) för ert alltid lika betydelsefulla stöd!!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind