Tusen tack Svedea, Suzuki, Comstedt och Borgs Motor!!!

oktober 4, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Tusen tack Svedea, Suzuki, Comstedt och Borgs Motor!!!

Jag kan inte säga det nog många gånger…Tusen tack till Svedea, Suzuki, Comstedt och Borgs Motor!!! Ni är fantastiska!!! Jag hade knappt hunnit iväg på min första riktiga semester på år och dagar, förrän någon eller några var inne på min tomt och stal i princip allt som satt på min Starweld….Suzuki-motorn och Talonen som satt på båten samt elmotorn och gps’n mm som var fastlåsta/inlåsta i båten. För jäkla eländigt att man inte ska få ha sina grejer ifred. Blir både ledsen och förbannad. Dessutom ska vi filma för tv med båten nästa vecka, vilket jag trodde nu skulle bli omöjligt. Men tack vare att alla inblandade, dvs Svedea, Suzuki, Comstedt och Borgs Motor, agerade snabbt och koordinerat, kunde jag redan idag hämta ut min båt med nya grejer på. Så, än en gång…tusen tack!!!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind