Julklappstips!!

december 17, 2017 | Kommentarer inaktiverade för Julklappstips!!

Funderar du på julklapp till din sportfiskeinbitne partner, vän, släkting, kollega eller kanske kund? I så fall har jag ett bra tips… ge ett presentkort på en heldags guidat drop-in fiske i Stockholms skärgård, med mig som guide! Då ger du en upplevelse för livet!
Drop-in fiske i Stockholms skärgård med mig som guide, innebär att du enbart betalar för en plats i båten under en heldags guidning med mig och att mottagaren av presentkortet då delar båten och mig som guide med några andra fiskare.
Drop-in guidningar lämpar sig jättebra som tex julklapp. I så fall mailar jag dig ett presentkort som du skriver ut och ger till den som ska få guidningen. Datum spikas med god framförhållning, efter att jag har kontaktat de som som ska med och vi har hittat ett gemensamt datum som passar alla eller de flesta. De som inte kan följa med på det bestämda datumet, kan istället hänga med på nästa drop-in datum när det spikas. Priset är 1750kr exkl moms/person, dvs 1855kr inkl moms/person och då ingår allt, såsom mig som guide, bränsle, lån av fiskegrejer och flytväst/flytoverall samt fika och en enkel lunch. Ett presentkort på en drop-in guidning har inget bäst före datum, utan gäller från det att det är betalt tills dess det har nyttjats.
Väl mött! xxxJohan


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind