Ny säsong av Fiskedestination på tv i vår

februari 8, 2018 | Kommentarer inaktiverade för Ny säsong av Fiskedestination på tv i vår

Lite info, eftersom det är många som undrar nu.
TV4-Gruppen har lagt ned TV4 Sport, men säsong fyra av Fiskedestination kommer att sändas som planerat i vår, preliminärt from den 30 mars på fyrans kanal TV12. Säsong 1-3 av Fiskedestination finns för övrigt på TV4 Play, och säsong 4 kommer säkert att läggas upp där också såsmåningom. Dessutom så verkar det som att de två säsongerna av Fiske – lite djupare eventuellt kan hamna där också inom kort. Huruvida det blir mer fiske-tv på fyran eller inte i framtiden är i dagsläget oklart. I och med att TV4 Sport har lagts ner så finns det i nuläget tydligen ingen kanal hos TV4-Gruppen där fiske passar in i programpolicyn. Men vi får se… Jag kommer hur som helst fortsätta med fiske-tv i något format på någon kanal. Intresset är stort så det handlar mer om Var? än Om? Väl mött! xxxJohan


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind