Underbara Gotland

maj 5, 2018 | Kommentarer inaktiverade för Underbara Gotland

Vårens guidade Gotlandsresa gick av stapeln onsdag-fredag veckan som var och vi hade det, som varje år, riktigt bra. Kanontrevligt gäng med erfarna fiskare från en rad olika platser, som alltid bra boende på Visby Vandrarhem och fint väder två av tre dagar. Men…ovanligt trögfiskat. Första eftermiddagen och kvällen bjöd på finväder och tre landade öringar med en vild och vacker gotlandsöring på ca 3kg i topp. Andra dagens kallras gjorde fisken stentrög och endast en tappad fisk blev resultatet. Dag tre fick vi sol och värme igen vilket ledde till ytterligare två landade och fem tappade fiskar. Summa summarum fem landade fiskar på tio man och typ två heldagars fiske. Inte en av våra mer fiskrika Gotlandsresor men jag tror ändå att alla var glada och nöjda. Ibland får man acceptera läget med väder och vind och istället bara njuta av sällskap och omgivning, och på den fronten gick vi inte bet i år heller :-) Tack killar för en trevlig resa, och på återseende! xxxJohan


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind