Höstens första öringtur

september 26, 2018 | Kommentarer inaktiverade för Höstens första öringtur

Idag körde jag höstens första guidade öringtur, med ett kanontrevligt gäng från Svedea ombord, och vi fick en superskön dag med bra vind, solsken och hyfsat fiske. Under förmiddagen landade gänget två vackra öringar under minimimåttet och tappade några till av blandande storlekar, och så hade vi många till små och ett par större fiskar efter. Hyfsat ok förmiddag alltså, speciellt med hänsyn till att vattentempen här hemma fortfarande låg på kring 12 grader. Men sedan dog det av på eftermiddagen, då vi istället njöt av fika och gott sällskap. Nu nya friska tag! Väl mött!
Just ja…rekommenderar Svedea när du ska försäkra din båt. Bästa villkoren, mest prisvärda paketen och bästa servicen.

 


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind