Höstens havsöringsresa till Gotland

november 2, 2018 | Kommentarer inaktiverade för Höstens havsöringsresa till Gotland

Höstens havsöringsresa till Gotland gick av stapeln onsdag-fredag denna vecka. Med på resan var kollegan Håkan, co-guiden Kalle med polaren Janne, Andreas med svärfar, Lasse med kompis och Gotlandspöjken Andreas. Trots goda förutsättningar hade vi segt fiske. Under två dagar landades endast två mindre öringar som fick gå tillbaka. Vi tappade dock ett tiotal fina fiskar och hade flera hugg och efterföljare, så fisken fanns där men tog inte ordentligt. Så kan det vara ibland. Men ack så trevligt vi har haft det, med bra boende på Visby Vandrarhem och fantastiska middagar på Kitchen & Table. Så, vi tackar veckans gäng och Gotland för denna gång och tar nya friska tag till våren! Intresserade kan maila mig på johan@johan-broman.se. Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind