Så här går det till

xxx
Om du vill ut och fiska i Stockholms skärgård med mig som guide, så ringer eller mailar du mig och bokar en heldags eller halvdags fiskeguidning, eller något av mina specialerbjudanden, för dig själv eller för dig och dina vänner, kollegor och/eller kunder.

Vad som ingår: Jag står för båt, skeppning och guidning, drivmedel, utlåning av fiskeutrustning och flytvästar och/eller flytoveraller samt vid behov självklart även för instruktioner om hur man går tillväga för att lura gammelfisken. Lunch och fika ordnar vi utifrån överenskommelse.

Hämtning och lämning: Normalt hämtar och lämnar jag i Vaxholm. Vid behov kan jag dock hämta och/eller lämna i stan eller på annan plats. Vid längre transportsträckor kan jag i vissa fall bli tvungen att ta ut en transportkompensation, vilket jag i så fall säger till om innan vi spikar körningen. Tidpunkter för hämtning och lämning bestämmer vi utifrån era önskemål. Jag vill dock ha möjlighet att ta mig tillbaka till min hemmahamn innan det blivit nattsvart ute.

Bokningsbekräftelse: Vid bokning mailas en bokningsbekräftelse ut. Titta igenom noga denna och återkom med en bekräftelse per mail, förutsatt att allt är ok. Om du undrar över något, lyfter du bara på luren eller mailar och frågar mig, så löser vi eventuella oklarheter.

Speciella önskemål: I det fall du har andra önskemål än ovan, såsom tex stora sällskap, lunch eller middag på skärgårdskrog, övernattning, teambuildingsaktiviteter etc, så är det bara att fråga mig, så återkommer jag snarast med en offert.

Andra destinationer: För information om guidningar på andra destinationer i Sverige och utomlands, var god läs mer om respektive destination under rubriken RESOR.