RESOR

x
Alla fiskerelaterade resor som jag under hela mitt liv har gjort – privat fiske, forskningsprojekt, tidningsartiklar, tv- och filminspelningar, fotograferingar, produktutveckling, mässor och leverantörsbesök mm har gett mig unika kontakter över hela världen när det gäller fiske i alla dess former.

Nu har jag bestämt mig för att dela med mig av mina absoluta favoritdestinationer. För att få till en lyckad fiskeresa räcker det dock inte med att hitta till ett bra fiske. Nej, en fiskeresa kan i mina ögon vara så mycket mer än själva fisket.

Därför handlar mina fiskeresor inte enbart om fiske, trots att det är det som är kärnan. Här handlar det om att njuta av livet till fullo. Bra boende, god mat och dryck och noggrann logistik och övrig planering är lika viktiga ingredienser som själva fisket. Kombinerar man dessa bitar med några av världens absolut bästa fisken får man det som jag har valt att i sin enkelhet kalla för mina RESOR.

Då all information om resorna ännu inte är helt klar har jag inte kunnat lägga in allt här på siten. Så ring eller maila mig om du är intresserad av någon av resorna nedan.

– Havsöring på Gotland, maj 2012

– Fjällfiske med mig och Icehotel, juli och augusti 2012 (Lainio älv respektive Torne älv)

– Gäddmete i Marma, november-december 2012

  • Nyhetsarkiv

  • Kategorier

  • Admin