Mina fiskekompisar – Forsen

mars 4, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Mina fiskekompisar – Forsen

Så här i vintertid, när jag inte är ute och guidar, filmar eller på annat sätt svingar spö varje dag, tänkte jag passa på att kortfattat presentera mina fiskekompisar, som jag spenderar merparten av min fisketid tillsammans med.

Forsen, som egentligen heter Thomas Forsström, är en av mina bundisar både vid vattnet och annars. Framförallt fiskar Forsen och jag tillsammans här ute i skärgården, men ibland bär det även av till andra platser. Forsen var tex med när vi filmade fiskeDRAG på Tobago. En resa som förutom bra fiske även innehöll Forsens speciella trädgårdsmästeri, numer legendariskt på The Villas of Stonehaven. Forsen är en inbiten och grymt duktig fiskare, som dessutom har en underlig förmåga att ta feta havsöringar när vi egentligen är ute efter gädda. Två gånger på Värtan Cup i gäddfiske har Forsen landat feta havsöringar istället för gädda. Den ena på kring tre och ett halvt kilo eller något sådant, och den andra på dryga sju (!) kilo! Tänk då vad han kan göra när han verkligen går in för öring! Forsen har även flertalet gånger räddat den lilla ära vi har kvar som team när det kommer till gäddfiske i Stora Värtan. Bla med en sista-minuten-fisk tagen utanför gamla brädgårn i Viggan, på ett Professorn skeddrag två minuter innan fiskestopp. Jag lyfter på hatten för det!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind