Ses vi på mässan nu till helgen?

mars 9, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Ses vi på mässan nu till helgen?

Torsdagen den 11/3 tom söndagen den 14/3 hålls Vildmarksmässan med Flugfiskemässan som en del av Båtmässan i Älvsjö. Jag kommer att vara där 11:00-17:00 fredagen den 12/3 och söndagen den 14/3 och hoppas att få svara på massor av frågor om tv, guidningar, prylar, fiskeresor och kurser etc. Välkommen!
Montern jag står i är Catch & Relax, som är en av mina främsta partners när det gäller guidningar i Stockholms skärgård. Monternumret är ÖH10, dvs direkt till vänster om du kommer in genom Östra Entrén (strax utanför östra änden av tillbehörshallen, utanför Classic båtarna). Där ställer Catch & Relax ut sin kanske fränaste guidebåt, och där finns alltså jag med en rad spännande broschyrer om guidningar och om nystartade Jerkbait Academy mm. Om du på plats hos oss på mässan anmäler dig till C&R kunddatabas, har du dessutom chansen att vinna en gratis guidning. Än en gång Välkommen!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind