Torrflugeöring, vin, ost och tryffel till självkostnadspris!

mars 15, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Torrflugeöring, vin, ost och tryffel till självkostnadspris!

Italien, vingårdar, god mat och glasklara småströmmar med stor stationär öring på torrfluga…ja, det kan bli ditt äventyr nu i april! Om du är snabb!

Icehotel Adventure, Sveriges främsta arrangör av exklusiva vildmarksäventyr, arrangerar tillsammans med mig under 2010 bla två fiskeresor till Italien, där vi bor superschysst, äter och dricker gott och fiskar stor stationär öring på torrfluga i några av Europas vackraste strömmar. Den 19-24 april går den första pilotresan av stapeln, då vi kommer att fiska in oss på vattnen, fota och filma en del och inte minst njuta för fulla muggar. För att samla på oss så mycket respons som möjligt på vårt upplägg och genomförande, har vi just bestämt oss för att ta med ett fåtal gäster på denna resa, vilka nu, enbart denna gång (!) har möjligheten att hänga med oss till självkostnadspris. Fyra platser är redan bokade sedan tidigare idag, så det finns bara två platser kvar när jag skriver det här. Resan kommer att spikas nu på onsdag den 17:e mars, vilken m.a.o. är sista möjliga anmälningsdag. Så, kort om tid alltså. Ring eller maila mig om du är intresserad. Ciao!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind