Världens bästa havsöringsdrag

april 8, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Världens bästa havsöringsdrag

Nu är det dags att fylla på draglådan inför den närmsta tidens havsöringsfiske, och då är det främst Sillakka, eller Dräparen som den också kallas, som gäller för mig!

Sillakka, eller Dräparen, är det drag som mina gäster ombord under förra året fick alla (!) havsöringar på, vilket totalt blev 44 fiskar över 52cm på 22 havsöringsturer. Du kan beställa dragen direkt av Micke Backman på 070-715 85 65 eller via mail till fishguide@tele2.se. Micke har just fått in en ny sändning med färgerna på bilden. Mina personliga favoriter är 5/6, 8, 15, 22 och 24, men jag är säker på att samtliga färger funkar kanon under rätt förutsättningar. Skitfiske!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind