Öringen äntligen på G!

april 23, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Öringen äntligen på G!

Äntligen har havsöringen vaknat till liv igen!

Jag körde havsöringsguidningar i söndags och måndags och trots att vi inte landade någon fisk, var vi till och från i kontakt med dom. Resultatet blev alltså en rad efterföljare och några tappade. Nu blir det Gålö Öring Cup i morgon, lördag, så får vi se var det leder.
Nästa vecka fick jag för övrigt just onsdagens körning uppskjuten (den 28/4), så om du är intresserad av att landa en öring eller två, ta då med dig ett par kompisar eller kollegor, så tar jag ut er på ett fiske som kan bli ett minne för livet!
Vidare…nu på söndag den 25/4 kl 15:00 håller jag en nybörjarkurs i enhands flugfiske här hemma hos mig i Österskär/Åkersberga. Jag har några platser kvar, så ring eller maila mig om du är intresserad. Priset är 695 kr inkl moms per person. För mer info om vad vi tränar på etc, läs här.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind