Lyckad dag på Jerkbait Academy i söndags!

november 2, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Lyckad dag på Jerkbait Academy i söndags!

Deltagarna i söndagens Jerkbait Academy fick under förmiddagen ta del av allt från marfiske, spöteknologi och troféfotografering till hur man fiskar med olika beten vid olika förutsättningar samt hur man snidar jerkbaits.

Tomas Edenfeldt, Stefan Trumman Trumstedt, Sören Apell och jag föreläste i dryga tre timmar i Gammelgården på Wäringsö och engagemanget var stort hos deltagarna, som hade fullt med frågor om allt möjligt. Den gemensamma lunchen intogs också i Gammelgården och sedan bar det ut i Furusunds skärgård, där teorin omsattes i praktik. Utebliven vind och kallt vatten gjorde det dock trögfiskat. Fyra fiskar kom upp under eftermiddagens tre fisketimmar och ytterligare några klev av på väg in mot båtarna.
Vi ser nu fram emot nästa Jerkbait Academy kurs, som vi återkommer om framöver, då vi har spikat datum och upplägg etc.
Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind