Gäddfisket i Marma lagt på is

november 27, 2010 | Kommentarer inaktiverade för Gäddfisket i Marma lagt på is

Tyvärr hann vintern före en av årets höjdpunkter – det suverna gäddmetet som jag guidar i Marma i slutet av varje år.


På bara några få dagar la sig isen flera centimeter tjock i Marma, vilket gjorde att jag fick ställa in de guidningar som jag skulle ha haft där den här och nästa vecka. Vi får helt enkelt se fram emot nästa år istället, då jag planerar att tidigarelägga Marmafisket någon vecka, vilket vi får hoppas kan hjälpa. Nu kan jag bara hålla tummarna för att skärgårdsfjärdarna här hemma kring Stockholm får ligga öppna ett tag till, så att vi i varje fall kan ta tillvara på havsöringsfisket som ju varit riktigt bra de senaste veckorna.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind