Björns 70-årsdag

juni 4, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Björns 70-årsdag

Härom dagen hade jag och Mikael Turilin nöjet att ta med Peter Blixts bekanta, födelsedagsbarnet Björn och hans fem söner, på lite gäddfiske i Bogesund.


Dagen var fantastiskt härlig, med glada miner, sol, värme och vind samt grillkorv och några gäddor i trekilosklassen. Än en gång ett stort grattis till dig Björn på din 70-årsdag! I övrigt är det full fart på guidningarna, vilka nu mest fokuseras på gädda och lite gös. Även abborren har börjat gå till nu, vilket är skoj. Som vanligt hinner jag inte skriva om alla körningar under denna tid på året, så det får bi en och en annan rapport när jag hinner med.


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind