Snart kommer ”Fiske – lite djupare” höstens nya tv-serie!!

september 7, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Snart kommer ”Fiske – lite djupare” höstens nya tv-serie!!

Mitt i skrivande stund producerar jag, producenten Jocke Wallner och min guidekollega Fredrik Sjöblom för fullt den nya tv-serien ”Fiske – lite djupare” som ni kan läsa mer om nedan. Hoppas ni gillar den!


Alla vet vi att miljöförstöring drabbat naturen hårt. Allra värst är det kanske för livet under vattenytan. Ett århundrade av giftutsläpp, övergödning, vattenkraftsutbyggnad och rovfiske har gjort att miljön i många vatten mår dåligt.

Detta gör nu vi och ett antal fiskeintresserade svenska kändisar något åt genom vår nya tv-serie ”Fiske – lite djupare” där jag och Fredrik tar med oss kända svenska personligheter på en fisketurné runt om i landet, där vi njuter av fisket i olika vattendrag och tar en närmare titt på lokala fiskevårdsinsatser, såväl redan gjorda som sådana som skulle behöva göras. Allvarliga miner och intervjuer blandas med glada skratt, vildmarksäventyr och naturligtvis massor av fiske och nyttiga tips.

Serien sänds i första omgången i åtta avsnitt där jag och Fredrik bland annat tar en närmare titt på bevarandet av den orörda naturen och det fenomenala fisket i Lainio och Torne älv, hur man arbetar med förebyggande fiskevård i området kring Dalslands kanal, frågan kring den kinesiska mellanskarvens allt påtagligare närvaro i Stockholms skärgård, vad enkla medel har gjort för att förbättra det lokala sportfisket i en norrländsk insjö samt det faktum att den naturliga vägen har lett till att Gotland idag har landets kanske starkaste havsöringsstam.

Medverkande kända svenska personligheter är bla rockaren Dregen och artisten Pernilla Andersson, hockeylegenderna Börje Salming och Stig Salming, skådespelaren Rafael Edholm, sångerskan Lina Hedlund och sångaren Jakob Stadell, Erik Ohlsson från bandet Millencolin, tv-profilen Matte Carlsson från bla Bygglov och Let’s dance samt världens starkaste sportfiskare Magnus Samuelsson.

Sändningsstart är planerad till onsdagen den 12:e oktober kl 22:00 på TV4 Sport.

Väl mött!


Comments

You must be logged in to post a comment.

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind